Persondatamesse – fra data til forretning

Dansk Erhverv og IT-Branchen stiller skarpt på EU-persondataforordningen. Når EU-persondataforordningen træder i kraft d. 25. maj 2018, skal du og din virksomhed være klar. Hvis du er godt i gang med implementeringen, kan du bruge persondatamessen som en tjekliste for din strategi og initiativer i virksomheden. Er du ikke gået i gang, kan du få overblik og hjælp til en konkret handlingsplan.

I løbet af messen peger vi på de væsentlige elementer af forordningen – lige fra konkret fortolkning af de vigtigste regler, tips til prioritering af opgaverne og til anvisning af konkrete teknologier, der kan hjælpe dig med at overholde de nye regler. Du vil også få viden om, hvordan du kan bruge data til at skabe flere konkurrencefordele for din forretning.
Dit udbytte af persondatamessen  

  • Hvad indeholder regeringens forslag til dansk persondatalov
  • Juridisk gennemgang af de vigtigste regler
  • Revisionens vejledning
  • Indblik i skarpe, relevante teknologier
  • Inspiration til bedre udnyttelse af dine data
  • Forretningsudvikling
  • Rapport, som deltagerne udvikler i fællesskab på dagen
  • Mød veloplagte udstillere, der kan hjælpe dig på vej.

 

Program:

Dato: 25-09-2017 kl. 08.00

Kl. 08.00
Morgenmad og speeddating på standene
Kl. 09.00
Velkomst
v/Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv
Kl. 09.05
Regeringens forslag til ny persondatalov – de væsentligste punkter for virksomhederne
v/Jakob Lundsager, kontorchef, Databeskyttelseskontoret, Justitsministeriet
Kl. 09.20
Ansvarlighed og handlepligter – persondataforordningen
v/Tim Nielsen, advokat, Dahl Advokater
Persondataforordningen pålægger virksomheder en forpligtelse til at påvise, at persondatareglerne overholdes. Indlægget giver svar på, hvad der nærmere ligger i begrebet ansvarlighed og konkrete anvisninger til, hvordan ansvarlighed udøves, og hvordan overholdelse af reglerne kan påvises.
Kl. 09.40
Persondatatesten
v/Jesper Nørøxe, advokat & specialist i persondataret, Kammeradvokaten
Hvordan kommer man i gang med de nye krav? Præsentation af Kammeradvokatens nye digitale complianceværktøj Persondatatesten. Testen, der er gratis, gør det nemt for jer at få overblik over, hvor I står i forhold til forordningen, og hvordan I bedst kommer i gang med et complianceprojekt.

Kl. 10.00
Revisorens rolle i forhold til persondataforordningen
v/Brian Wessel, faglig direktør, FSR – danske revisorer og Jess Kjær Mogensen, partner Risk Assurance, PWC og formand for Cybersikkerhedsudvalget
Hvad erklærer revisoren sig om, og hvordan får jeg mest for pengene?

 

Kl. 10.20
Pause

 

Kl. 10.40
Interaktiv session

 

Kl. 11.40
Frokostpause

 

Kl. 12.20
Databehandlerens rolle: Sådan hjælper databehandleren den dataansvarlige med at opfylde sine GDPR-forpligtelser 
v/Henrik Hobel, direktør og CTO, Ambition
For de mange virksomheder, som benytter massive mængder interne og eksterne data til kundeindsigt og taktisk markedsføring, er det optimale partnerskab med eksterne databehandlere helt essentielt. Hvilke krav skal den dataansvarlige stille til sin databehandler – og omvendt? Hvordan strømlines dokumentationer? Hør også, hvordan et Master Data-projekt baner vejen til GDPR-compliance hos Falck.

Kl. 12.40
Datavalidering
v/Martin K. Glarvig, founder & CEO, Geomatic A/S
Persondataforordningen understreger ansvaret for, at data vedligeholdes, dels under kravet om relevante data og dels som forudsætning for et validt datagrundlag for styring af samtykker, indsigelser, oplysningspligt, markedsføringsbeskyttelse etc. Vi folder bestemmelserne ud og viser, hvordan virksomhederne sikrer datavaliderigen.
Kl. 13.00
Databeskyttelse
v/Martien Ouwens, Enterprise Architect, Architecture and Cloud Enablement for EMEA Server & Storage, Oracle
Indlægget giver et indblik i, hvordan virksomheder vha. infrastruktur, database, middleware og applikationer nemmere kan imødekomme de kommende GDPR-krav.

 

Kl. 13.20
Sådan får du overblik over brugernes it-adgang til personfølsomme data
v/Christian Stendevad, Executive Vice President, Omada
En vigtig del af arbejdet med GDPR er, at få overblik over, hvilke medarbejdere, partnere, leverandører mv., der har adgang til personfølsomme data og hvornår. Hør, hvordan du nemmest får dette overblik og hvordan du opfylder dokumentationskravene , når Datatilsynet banker på døren.
Kl. 13.40
Pause
Kl. 14.00
Hvordan får jeg styr på persondata i mine ustrukturerede filer?
v/Michael Pham, Principal Solution, Veritas Technologies
Iflg. GDPR skal du have styr på, hvilke persondata du er i besiddelse af og hvorfor. Data kan ikke længere opbevares for ”altid”. Befinder de sig i strukturerede databaser er det en overkommelig opgave, men hvad med e-mail kontoen og de hundredvis  af vedhæftede filer?  Hør om, hvad du kan og burde gøre i praksis.

 

Kl. 14.20
Case: Persondatafordningen i DR
v/Mikkel Müller, CIO, Danmarks Radio
Danmarks Radio har været på en lang, men lærerig rejse mod GDPR-compliance. Og der er stadig ting, der skal gøres. Hør DR’s CIO fortælle om udfordringerne og de gode oplevelser undervejs.

 

Kl. 14.40
GDPR: Fra compliance til konkurrencefordele
v/Steen Rath, CCO, RISMA Systems

  • Hvad ved vi, og hvor skal vi hen? Eks. på virksomheders udfordringer med GDPR, og hvordan IT har hjulpet med at få styr på processer, risiko, handlingsplaner, GAP-analyser mv.
  • GDPR-governance
  • Udsigt til nye konkurrencefordele
  • Sneak-peak på en ny løsning, der understøtter GDPR-økosystemet.

 

Kl. 15.00
Afrunding v/adm. direktør Birgitte Hass, IT-Branchen – herefter networking og speed-dating med udstillerne

 

Deltagerliste samt kontaktinfo vil fremgå i app’en, som er tilgængelig for alle deltagere.

Tilmeld dig her

2017-09-21T12:30:52+00:00 21/09/2017|