LMS står for Learning Management System og kan risikere at blive yderst vigtigt for din virksomhed og måden ud uddanner og udvikler dine medarbejdere på. Men hvad er et LMS System – og hvad er fordelene, hvis du vælger at købe et?

Et LMS system er kort sagt en online e-learning platform, hvor du nemt og overskueligt kan dokumentere og administrere dine medarbejders e-learning. Activate LMS er et LMS System på dansk.

Du sparer tid

Activate LMS er designet således, at du bruger mindst mulig tid på at administrere din e-læring. Det betyder, at du ikke skal bruge dyrebar tid på at indtaste brugeroplysninger som navn, e-mail osv. Alt dette vil automatisk blive opdateret.

Dine brugere – medarbejdere – vil automatisk blive tilbudt relevante e-lærings kurser på baggrund af deres jobfunktion. De vil modtage en besked, når der er e-læring klar til dem – eller hvis de misser en deadline.

Som administrator kan du får du medarbejdernes resultater i en samlet eller individuelle rapporter. Dette kan give dig et overblik over, hvor langt dine medarbejdere er i deres læringsproces – og hvor du måske skal gøre en ekstra indsats.

Overskueligt for alle

Det er overskueligt for både dig og dine medarbejdere at bruge Activate LMS som læringsportal, når der er nye kurser eller ny viden at indhente. Kurser kan gennemføres nemt og bekvemt på mobil, tablet eller pc, hvor medarbejderen logger ind.

I LMS kan du uploade e-lærings moduler til dine medarbejdere. Derudover kan du nemt sende beskeder og bestemme, hvilke kurser, der skal være frivillige og hvilke, der skal være obligatoriske.

Yderligere kan du som leder kombinere flere e-læringsmoduler og kurser for at gruppere og genbruge kurser til forskellige medarbejdergrupper. Dette giver dig mulighed for at skabe mindre ‘uddannelsesforløb’ i LMS.

Engagerer medarbejder

Da det bliver nemt for dine medarbejdere at gennemskue, hvilken læring, der ligger tilgængelig for dem gennem LMS, så bliver det også nemmere at engagere dine medarbejdere og motivere dem til at tage et kursus eller to ekstra. Dermed bliver dine medarbejdere også dygtigere.

Ved hjælp af Tracking i Activate LMS kan du se informationer om medarbejdernes svartider og deres spørgsmål. Tracking giver også medarbejderne mulighed for at genoptage læringen, hvor de sidst stoppede.

Dermed har du altid et overblik over, hvordan dine medarbejder klarer sig – og du kan derfor motivere dem yderligere og hjælpe dem på vej videre med deres e-læring. Husk altid at bruge Tracking med fornuft, så du ikke overvåger dine medarbejdere uhensigtsmæssigt.