Du har helt sikkert hørt om Microsoft Dynamics 365. Det er nemlig Microsofts bud på en cloudbaseret platform, som samler alle de applikationer, din virksomhed har brug for på ét sted.

Microsoft DynamicsGår du med tanker om at skifte til platformen, får du her en gennemgang af, hvordan det kan være med til at effektivisere og optimere virksomhedsprocesser. Så er beslutningen måske lidt nemmere.

Hvad kan Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er en omfattende og fleksibel forretningsløsning, der kan hjælpe virksomheder med at styre og optimere forretningsprocesser på tværs af forskellige områder og afdelinger. For at give dig et hurtigt overblik, er her nogle af de ting, som Microsoft Dynamic 365 kan:

  • Salg og marketing: Dynamics 365 giver virksomheder mulighed for at administrere salgsprocesser, følge op på leads, oprette tilbud og håndtere kundekommunikation. Det kan desuden hjælpe med at planlægge og udføre marketingkampagner og analysere deres effektivitet.
  • Kundeservice: Løsningen giver mulighed for at håndtere kundeserviceanmodninger og give kunderne en bedre oplevelse gennem effektiv kommunikation og problemløsning.
  • Finans og økonomi: Dynamics 365 kan hjælpe med at administrere økonomiske processer såsom fakturering, bogføring, budgettering og rapportering. Programmet kan desuden også hjælpe med at styre virksomhedens økonomiske ressourcer og give indsigt i virksomhedens økonomiske præstation.
  • Supply chain management: Platformen kan hjælpe med at optimere forsyningskæden ved at administrere indkøb, lagerstyring, produktion og distribution. Det kan hjælpe med at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne i hele forsyningskæden.
  • HR: Microsoft Dynamics 365 kan hjælpe med at administrere HR-processer som for eksempel rekruttering, medarbejderadministration, lønadministration og performance management. Det kan også hjælpe med at forbedre medarbejderengagement og udvikling.

Disse er selvfølgelig blot nogle af de funktioner og områder, som Microsoft Dynamics 365 kan hjælpe virksomheder med at håndtere.

Hvorfor bruge Microsoft Dynamics 365?

Der kan være mange gode grunde til at bruge Microsoft Dynamics 365 – det kommer naturligvis helt an på, hvilke behov din virksomhed har.

Nogle af de vigtigste fordele er dog muligheden for at få adgang overalt, platformens integration med andre Microsoft-værktøjer såsom Office 365, Power BI og Azure samt løsningens skalerbarhed. Microsoft Dynamics 365 kan nemlig op- eller nedskaleres, så du har præcist de moduler og funktioner, du skal bruge.

Det får du ud af Microsoft Dynamics 365

Som du kan se, er der næsten ikke grænser for, hvordan platformen kan være med til at optimere og effektivisere din virksomheds arbejdsgange. I sidste ende kan det koges ned til, at du får let adgang til alle data fra indkommende kanaler og du kan derved:

  • Optimere salg og dermed hente flere ordrer hjem
  • Få mere ud af dit marketingbudget
  • Skabe basis for en bedre kundeservice