I disse år hvor boliglånsrenterne er historisk lave, er der mange danskere der bør spørge sig selv, om man egentlig har den laveste rente.

Er det tilfældet for dig? Mange forbrugere og virksomheder har endnu ikke sammenlignet egen bank, med de andre på markedet. Det er en stor fejl, for selv små renteforskelle, kan gøre en stor forskel.

Sådan opnår du den laveste ÅOP

At finde den laveste rente er ikke nødvendigvis nemt, men fremgangsmåden er faktisk ret ligetil. Du skal have sammenhold din aktuelle rente, med hvad nye tilbud som banken kan give dig. Det gælder for alle, private som virksomheder.

Derudover kan du sammenligne renter, gebyrer og vilkår, med hvad der findes på den anden side af floden. Altså hos andre danske banker og pengeinstitutter. Det er særligt en god idé, hvis du er utilfreds med forhold hos din nuværende udbyder.

Banken bør være en tæt samarbejdspartner du kan stole på og hvis tilliden er væk, er der ikke meget tilbage i samarbejdet.

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og er dermed den vigtigste enkeltfaktor, når du sammenligner lån med hinanden. Den laveste ÅOP kan du kun finde, ved at undersøge mulighederne internt og eksternt hos andre banker.

Det er ikke helt tilfældigt at tusindvis af danskere har været i gang med omlægninger af deres boliglån. Det har nemlig været muligt for dem, at opnå markant lavere renter og bedre vilkår.

Hvem ved om det er muligt for dig, hvis du ikke har tjekket det?

Forskellige fremgangsmåder – samme vigtighed

Det er ikke alle der kun har banklån eller boliglån. Der findes ligeledes mange danskere der har optaget lån hos firmaerne på nettet. Pointen med at finde den laveste ÅOP er den samme, omend fremgangsmåder er meget forskellig.

Her har du nemlig sjældent mulighed for omlægninger, men i det du søger lånet, kan du nemt indhente flere tilbud via services som Termino og Tilbuddy, der gør det enkelt at sammenligne online lån. Herved kan du bedre finde den billigste løsning, ud fra dine muligheder som forbruger.

Vigtigheden er præcis den samme og undvig ikke fra det forarbejde, der kan være i det. Du kan snyde dig selv for mange penge og besparelser. Der kan være store forskelle i kreditomkostningerne, så brug tiden på det! Uanset om du læser artiklen som forbruger eller virksomhed.