Indretning af en virksomhed er vigtigere, end du måske går og tror. God indretning i mange tilfælde blevet kodet sammen med følelse af velvære, tryghed og effektivitet.

Når det kommer til din virksomhed, er det vigtigt at kontorene er behagelige at være i, samtidig med at der er god mulighed for at arbejde effektivt med systematiseringer og orden.

Skabe og skuffer giver plads og orden

Kontoret er ofte et sted, hvor man tilbringer det meste af sin tid på en almindelig arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at arbejdspladsen er et rart sted at være, hvor man føler sig tilpas, hvor der er rummelighed, et behageligt indeklima, og hvor det er let at arbejde effektivt med sine arbejdsområder.

Systematisering er nøgleordet for at skabe en effektiv arbejdsplads. Frem for rod, et sløret overblik og uorden, er det en god idé at skabe plads og orden til arbejdet. Det giver en indretning med skabe og skuffer. Det er en god idé at sørge for, at alting har sin egen plads, hvor det hører hjemme. Først og fremmest betyder det, at det altid er let at finde og hente de ting, der er brug for, da man slipper for at lede efter dokumenter, mapper eller småting.

Samtidig giver det god plads, at alting er ordnet i skabe og skuffer. Det betyder, at der kan fokuseres på én ting af gangen og det gør det lettere at effektivisere sit arbejde.

Rod kan ofte forvirre hjernen, det kan skabe et ubehageligt miljø, og derfor er det vigtigt at undgå uorden og i stedet skabe et rent og rydeligt arbejdsmiljø, der gør det lettere for alle at tackle dagen på kontoret.

Derfor er det en god idé, at overveje om din virksomhed har brug for at blive ryddet op. En arbejdsplads med skabe, skuffer og systematiseringer er værd at overveje frem for uorden på kontoret. Kig dig derfor omkring og overvej, om der er brug for en kærlig hånd i din virksomheds lokaler.

Anvende støjdæmpere og hæve-sænke borde

To af de vigtigste elementer i et godt kontormiljø er støjdæmpende genstande i rummet. Det kunne være gulvbelægningen eller andet, der kan give ro selvom ansatte snakker i telefon. Der findes mange gode måder til at skabe et sundt lydmiljø.

Derudover er hæve-sænke borde rigtig populære og med god grund. De gør det behageligt at arbejde på kontor hele dagen, da man har mulighed for at være i forskellige stillinger. Specielt muligheden for at arbejde stående, er både sundt for kroppen og vil mindske den mentale træthed hos mange.