Drømmer du om at få lagt en ny terrasse? Det kan være i din helårsbolig eller det kan være i sommerhuset. Det er fantastisk at nyde solen på terrassen, hvor hyggen og afslapningen er i højsædet. Det er bare ikke billigt.

Har du brug for et lån til ny terrasse, for at gøre drømmen til virkelighed, har du flere muligheder for at finde finansiering. Vi ser på hvordan du kan låne penge til terrasse online.

Online finansiering af terrasse

Online lånemarkedet har været i en rivende udvikling de seneste år, hvor udvalget er blevet større, ansøgningsprocessen endnu hurtigere og renterne endnu lavere. Alt sammen noget der gør låneselskaberne til et konkurrencedygtigt alternativ til bankens forbrugslån.

Du kan søge online finansiering af terrasse mange steder, hvor der kan søges helt op til 400.000 kr., så der er muligheder for enhver. Vi giver dig altid overblikket over låneselskaberne online, så du nemt kan finde dem der er bedst for dig og nemt komme i gang med at ansøge.

Sådan lægger du en terrasse

Når du selv skal lægge din terrasse, kan det godt virke som lidt af en svær opgave. Det er jo ikke ligefrem noget, man gør hele tiden, hvis man ikke er professionel. Derfor vil vi forsøge at hjælpe dig på vej til at lægge en perfekt terrasse, så du og din familie har et udendørs samlingssted, hvor i kan hygge jer med hinanden og gode venner i sommerens sol og varme.

Vi går ud fra to former for gulv i de følgende afsnit: det betonstøbte og træterrassen.

Beton:

Du kan sagtens selv støbe et betongulv. Det giver et flot finish og et glat og rent udtryk på terrassen, hvor du ikke skal bruge timer på at luge ukrudt, fordi du får lagt et godt, jævnt lag. Når du skal støbe dit eget betongulv, skal du i meget korte træk gøre som følger: Først graver du ned til den ønskede og nødvendige dybde, derefter laver du et kaliparbrydende lag af materiale som sten eller perler med el størrelse på mindst 4 mm.

Sand skal også udlægges, så fugt ikke trækker op nedefra og det kan blive nødvendigt at komprimere laget med en pladevibrator. Så er du klar til at støbe betongulvet. Se her, hvordan:

 Træ:

Når du skal lave en terrasse af træ, skal du planlægge placeringen, skitsere, bestille materialer, etablere trækonstruktionen og montere belægningen. De tre første ting giver mere eller mindre mening, så vi springer lidt frem og har fundet en video til at illustrere processen.

Se den her:

Læg terrassen sælg og begræns omkostningerne

Selvom vi her har givet dig bud og løsninger til, hvordan du selv kan klare skærene, kan du sagtens betale dig fra at få lagt din nye terrasse. Det øger bare omkostningerne. Hvis du gerne vil holde omkostningerne nede og måske har god tid til at gå ude i haven og hygge dig med projektet, er der mange penge at spare, og følger du retningslinjerne, kan du helt sikkert gøre det ligeså godt som en professionel.

Det tager bare lidt længere tid og kræver mere ved på panden fra din side.

Ny terrasse kan hæve boligens værdi

Forbedringer i hjemmet er altid en god investering. Hvad end du går med salgstanker eller ej, kan det kun være positivt at holde din bolig ved lige, udligne fejl og forbedre mangler, fordi det gør processen meget nemmere for dig den dag, du måske skal sælge.

Det udvendige på huset er altid godt at forbedre, når du vil hæve værdien på din bolig. Det er noget af det første, man ser, men det er også noget, der holder længe og kan virke som en uoverskuelig opgave for en køber i forhold til at installere et nyt køkken.

Så selvom en ny terrasse er en omkostning i første omgang, kan den sagtens blive en fortjeneste, når du skal sælge, og ellers tjener den helt sikkert sig selv ind på gode stunder udendørs.