Er det på tide at sælge produkter til udlandet? I så fald er det også vigtigt at du forbereder dig godt på hele denne proces. Der er trods alt en masse ting du lige pludselig skal til at overveje, når du nu skal i gang med at sælge til kunder i udlandet.

Sælge produkter til udlandetLæs mere her om hvilke ting du blandt andet skal overveje i forbindelse med det.

Oversættelse af hjemmesiden

Det kan først og fremmest være værd at overveje hvorvidt man egentlig skal oversætte sproget på ens hjemmeside. Det er trods alt derigennem at mange folk fra udlandet vil købe dine produkter hjem.

Hvis du har en udelukkende dansk hjemmeside, så er det især ret vigtigt at overveje dette. Der er trods alt ikke særlig mange mennesker her i verden som kan finde ud af at forstå dansk. Og selv hvis folk kan en smule dansk, så vil de formentlig ikke føle sig nok trykke på sproget til at navigere rundt på siden.

Det kan derfor være meget en god beslutning at oversætte alting på ens hjemmeside. Og det gælder altså også produktbeskrivelsen!
Af den grund skal du altså også kigge lidt på pris på oversættelse og finde ud af, hvor du blandt andet kan få lavet det billigst henne.

Der er naturligvis deciderede bureauer rundt omkring i landet, som specialiserer sig i netop opgaver som dette Men i dag kan man også sagtens blot benytte sig af freelancere og lignende. De kan gøre et rigtig godt stykke arbejde også. Ofte er det en smule billigere, når man gør tingene på denne måde.

Skal du også have kundesupport på et andet sprog?

Det kan også være værd at overveje, hvorvidt man skal have sin kundesupport på dette nye sprog. Hvis man for eksempel har det så kan man lige pludselig åbne op for at rigtig mange flere kunder kan række ud til en.

Det kræver dog også at man faktisk har infrastrukturen til dette. Det kræver for eksempel at du hyrer folk, som egentlig kan forstå sig på dette sprog. De skal helst gerne være flydende til de sprog, som du gerne vil have din kundesupport i.

De fleste danskere kan trods alt finde ud af engelsk. Men hvis det skal være nogle mere indviklede sprog, såsom tysk eller arabisk, så er det noget der er værd at gennemtænke. Det kan hurtigt også blive en del dyrere hvis du skal hyre folk i kundesupport som kan finde ud af disse sprog.