Der er altid fart på i en produktionsvirksomhed – og det ved du sikkert bedre end nogen andre. Det handler om altid at være klar til at optimere strukturen, så man er sikker på, at man har den bedste drift i virksomheden.

ProduktionsvirksomhedHvordan opretholder man dog et overblik over en produktionsvirksomhed med konstant fart på? Svaret er dataopsamling og rapportering. Præcis dette vil vi introducere dig for i denne artikel.

Løsninger til dataopsamling og rapportering

Der er selvfølgelig ikke kun et enkelt svar på, hvordan man bedst muligt finder løsninger til dataopsamling og rapportering. Derfor udbyder Novotek eksempelvis flere forskellige slags. Hvis du har brug for rådgivning til, hvilken løsning er bedst for din virksomhed, kan du også få hjælp her. Det handler nemlig om at finde den bedst muligt løsning til præcis din virksomhed!

Generelt set kan et dataopsamlings og rapporteringssystem dog være altafgørende for en produktionsvirksomhed af mange årsager. Først og fremmest vil et dataopsamlings og rapporteringssystem hjælpe dig med at frigive tid.

Du – eller en anden medarbejder – behøver nemlig ikke længere at registrere diverse processer manuelt. I får selvfølgelig assistance til at igangsætte de nye digitale systemer, som hjælper jer til at effektivisere og automatisere hverdagen.

På den måde opnår I også lynhurtigt en langt lavere fejlmargin. Der er ingen tvivl om, at I på arbejdspladsen vil opleve, at brugen af et dataopsamlings og rapporteringssystem vil øge effektiviteten i virksomheden grundet ovenstående.

En anden årsag til at installeringen af et dataopsamlings og rapporteringssystem kan være fordelagtigt er, at du hurtigt får indsigt i produktionen, hvilket giver dig mulighed for at optimere diverse processer i produktionen. Du kan nu bedre pege ud, hvor i produktionen der opleves mangler og fejl.

Proficy historian

Et eksempel på en løsning til dataopsamling og rapportering fra Novotek er Proficy historian. Denne er kendt for at være en af de mest kraftige process databaser, som nu til dags er på markedet. Denne er derfor specielt ideel til den store og travle produktionsvirksomhed.

Proficy Historian er skabt således, at den indhenter og lagre store mængder data, som derefter bliver transformeret til information, som du kan læse via analyser. Den detaljerede information bliver hurtig gavnlig for de fleste, som arbejder med Proficy historian.

Yderligere arbejder denne opsamlings og rapporteringsløsning sammen med andre redskaber fra Proficy kollektionen, hvilket hurtigt bliver fordelagtigt, hvis man allerede har Proficy produkter eller overvejer at gøre brug af disse i fremtiden.

Hvis du derimod leder efter en dataopsamling og rapporteringsløsning til en mindre produktionsvirksomhed, er der bestemt også et bredt udvalg til dig.