Verden bliver mere og mere digital. Og det samme er vi her i landet. Ifølge den schweiziske business school, IMD, er den danske konkurrenceevne den bedste i Europa og den tredjebedste i verden!

Det sker på baggrund af en vurdering af, at Danmark er det land der er mest parat til at gribe digitale muligheder. Vi er også det land der har den største integration af IT, samt nogle af verdens mest omstillingsparate virksomheder.

Vores verden er digital

Som almindelig borger i Danmark er vi også yderst berørte af denne digitale verden. Således foregår en stor del af det vi foretager os digitalt – altså online. Det er efter hånden de færreste ting vi får i hånden, eller skal udfylde på papir.

Vi sender mails i stedet for breve. Vi bestiller tid hos frisøren, lægen og kiropraktoren på nettet, i stedet for at ringe. Alle de plastikkort der før fyldte i pengepungen, kan vi nu have på mobilen, hvor vi swiper igennem både sundhedskort, dankort og kørekort.

Har du god økonomi på hånden?

Også vores økonomi er blevet digital. Tænk blot på netbank, mobilbank og ikke mindst MobilePay. På den måde har man altid penge på hånde, hvis man blot har sin mobil med sig. Og hvem har ikke det? Det kræver dog, at der er penge på kontoen.

Har du ikke det, kan du søge om det. Online. I løbet af blot få minutter – med svar på kort tid. Du kan låne 15.000 kr. og få penge til lige det, du står og mangler. Uanset hvornår du står og mangler det.

Få råd til lidt ekstra

Hvem kunne ikke bruge lidt ekstra tusinde kroner? Måske nærmer studiestarten sig og der skal købes bøger og mad til både morgen, middag og aften? Måske har du modtaget en uforudset ekstra regning på bilen? Eller du trænger til en ny og bedre seng at sove i om natten.

Selv om det naturligvis er smartest at have sparet lidt penge sammen, så er det ikke altid muligt. Slet ikke når det drejer sig om et beløb som 15.000 kroner, et temmelig stort beløb for de fleste danskere.

Lån online er enkelt og fleksibelt

At låne penge online er blevet enkelt og fleksibelt, hvor du kan ansøge døgnet rundt, når det passer ind i din hverdag. Især hvis du vælger at gøre det hos en af de mange låneudbydere, der er på markedet i dag. Det kunne for eksempel være kreditNU, der tilbyder en både nem og hurtig låneproces, så du altid kan være sikker på at få pengene på kort tid. Naturligvis såfremt din ansøgning godkendes.

Selve ansøgningen består blot af fire trin. Først udfylder du ansøgningen, så giver du samtykke, underskriver med NemID og til slut er det blot at vente. Svaret får du på sms – og så snart du har fået den, er pengene på vej til din konto. Helt og aldeles digitalt.

Ansøgningsprocessen er forskellig fra udbyder til udbyder, men den er generelt enkel at gennemføre og hvis du har seneste årsopgørelse og de tre seneste lønsedler klar, kan den udfyldes inden for 5-10 minutter. Den efterfølgende NemID signatur bidrager til en sikker, simpel og fleksibel proces, til glæde for både kunde og lånefirma.