Ved du hvordan man lægger en skjorte sammen? Der er en del mænd der ikke helt ved hvordan gør det korrekt og det kan der være mange grunde til. Mange selvstændige og kontorfolk går i skjorte nærmest dagligt, så det er bestemt en relevant kompetence at have. Bliv klogere på Danmark Digitalt.

Du kan også hurtigt blive aktuelt hvis du skal på ferie eller ikke har plads i klædeskabet. For bøjlen vil fortsat være førstevalget hos mange. I denne artikel kan du læse om hvordan du lægger din skjorte sammen.

Guide til hvordan du lægger skjorten sammen

Helt overordnet gælder det om at lægge skjorte klar og have alle knapper lukket i. På den måde undgår du at den bliver al for svær at håndtere. Dernæst skal du bruge en form for magasin/blad til at lægge i toppen af skjorte.

Du placerer magasinet på ryggen af skjorte, helt op til kraven. På den måde kan du nemt folde ærmer mv. omkring dette. Så du har en fast platform.

De næste skridt er nu at få foldet ærmerne først op og så tilbage, så de er placeret ned langs siden, på hver side. Efterfølgende bør du have en aflang skjorte, der er klar til at blive foldet nedefra og op. Således bunden af skjorte inkl. ærmer, bliver foldet op mod kraven.  Det vil give den flotte form som du helt sikkert kender fra de forskellige butikker.

Vi er helt med på det til tider kan være noget nemmere at lære og forstå, ved at se processen rent visuelt. Vi har derfor fundet en god videoguide frem til dig, som kan understøtte ovenstående gennemgang. Vi håber det gør det nemt for dig at lære.

Se også: Sådan binder du dit slips 

Som at lære og cycle

Man kan på mange måder sammenligne det at folde og stryge skjorter, med at lære og cykle. Det kan være svært at komme i gang, men når du først har fundet fidusen og kender metoden, er det relativ ligetil. Det gælder i særdeleshed med selve foldningen, der er meget enkel.

Det kan være noget nemmere at stryge en skjorte både flot og hurtigt – på samme tid. Det er en beskæftigelse som mange mænd hader, men ikke desto mindre er det påkrævet, når man vil være pæn i tøjet. Vi ønsker dig god fornøjelse med dine skjorter.

Hr du begrænset plads i klædeskabet er det helt sikkert et godt alternativ, at folde dem sammen, da de vil fylde markant mindre.