Vi skrev for nylig en artikel om slips & butterfly i arbejdsmæssige sammenhænge. Vi befinder os i den travle bryllupsperiode og derfor er fokus rettet mod sommerens bryllupper.

Du skal sikkert afsted, men skal du bære slips eller butterfly som gæst? De sender nemlig hver deres signaler. Vi kommer med vores bedste råd her.

Butterfly for 15 – 35 årige

Vi mener i høj grad det er din alder der definerer, om du bør vælge det ene, eller det andet. Butterflyen giver nemlig et frisk og ungdommeligt look, hvilket kan klæde de fleste, men som måske ikke er så passende for en 50 årig mand.

Det vil i hvert fald kræve at du har en meget farverig personlighed og er yderst festlig. I disse tilfælde kan din personlighed retfærdiggøre butterflyen, men ellers bør du vælge det mere afdæmpede slips.

Husk altid på at din påklædning og personlighed eller væremåde, skal afspejle hinanden. Det er derfor at vores grove inddeling af aldersgrænser er et meget godt pejlemærke for, hvad du bør vælger. Det er ikke universelt eller bredt dækkende overhovedet – blot vejledende.

Slips for 40 + årige

Hvis du er 40 år eller ældre, bør slipset være førstevalget for de fleste. Et slips er mere afdæmpet, roligt og stilfuldt. Det er et oplagt valg for den modne mand, der ikke ønsker at skeje ud til brylluppet. Det er i højere grad de unge kræfter der gør det, i hvert fald generelt.

Vi mener derfor at du bør gå med slipset, hvor du så selv kan bestemme om det skal være stilrent eller have farver og mønstre. For et slips med mønstre og design i farver, kan have lidt samme effekt som en butterfly. Nemlig at oplive et ellers meget standard look, da mange jo bærer nogenlunde samme farver og outfits til bryllupper.

Hvor skal jeg lede?

Det er aldrig nemt at vide, hvor man skal finde et nyt slips eller butterfly, hvis man mangler. Det er jo ikke ligefrem det man shopper ofte. Og det er heller ikke fordi det vrimler med butikker, der kun sælger denne type påklædning.

Lad os guide dig i den rigtige retning. Hvis du gerne vil besøge en fysisk butik, med forstand på bryllupstøj, kan vi klart anbefale Herrernes Magasin. Specielt inden for butterflies, har det et bredt udvalg. Se mere i deres butik på Nørregade 20, København, eller på Herrernesmagasin.dk.

Hvis du foretrækker at finde tingene på nettet, kan du finde et varieret sortiment i webshops som Zalando, hvor de har en hel sektion kun med bryllupstøj.

Vi håber du finder det du søger og ikke mindst er blevet klogere på, om du skal vælge slips eller butterfly.